2018 Can-Am Maverick MAX 1000 4 vend Gjergji Center, Tirana, Albania
Posted on September 26, 2019 / 166
Çmimi (Shitje) : € 20,000
Kategoria : Motora-Motorcikleta
Qyteti : Berat
Viti : 2018
Kilometra : 650 km
Karburanti : Benzine

MUND T MA B MANI 1000 TURBO

Postuar më 06/2018

Garancia e prodhuesit deri në 06/2020

3000km

Automjeti zviceran i parkuar në Lozanë / telefon +41 78 733 02 03

 

Dora e parë / rishikimi i bërë

 

Lehtesirat:

– Motori Rotax V-Twin 131cv

– Modaliteti sportiv ose eko

– Rrota 2 dhe 4

– Boshti frontal i vetë-mbyllur Viscolock

– Pezullime të rregullueshme të dhelprave

– Vend i rregullueshëm i pilotit

– Drejtues i rregullueshëm me lartësi

 

Kapaciteti i cilindrit (Cm3) 1000 Cm3

Kilometra 650 km

Rrotat e makinës Rripin e kohës

Ekspertiza

Data e regjistrimit 06.2018

Ngjyra e jashtme e verdhë

Kilometra 650 km

Transmetimi automatik i ndryshueshëm i ingranazheve

Rrotat e makinës boshti i makinës

Lloji i motorit V

Karburant benzinë

Vende 4

Kapaciteti i cilindrit 975 cm3

Cilindra 2

KW 15

Peshë bosh 651 kg

pesha totale 862 kg

Standardi Euro 2 Euro

Numri i regjistrimit 6FA721

Jo Shasi 3JB PNL P17 EJOO 0134

Licencë e kategorisë B1

Ekspertiza e fundit 16.11.2018

Tre çelësa të energjisë

Automjet pa COC

Jonathan
Reviews
There are no reviews yet, why not be the first?
Leave a Review
You must be to post a review.
Related Listings