Autoshkolla “Skerdi” – Autoshkolle Kamez Rruga Berisha, Tirana, Albania
Posted on December 12, 2018 / 1103 Listing verified by admin as genuine
Kategoria : Sherbime Profesionale
Qyteti : Tirane
Opening Hours
  • Monday :08:00-19:00
  • Tuesday :08:00-19:00
  • Wednesday :08:00-19:00
  • Thursday :08:00-19:00
  • Friday :08:00-19:00
  • Saturday :08:00-14:00
  • Sunday :Closed

Autoshkolla Skerdi – Autoshkolle Kamez  Autoshkolle ne Kamez ofron kurs për shofer, praktikë dhe teorie.

Jeni duke menduar të merrni lejen e drejtimit, por jeni të pavendosur se ku do të ndiqni kursin e përgatitjes teorike dhe praktike?!

Autoshkolla “Skerdi” ju mundëson pervetësimin e patentave të klasit A, B dhe C sipas Programit të Miratuar nga Ministria e Transporteve dhe me instruktor me eksperience mbi 10 vjecare.

Teoria zhvillohet ne ambiente bashkohore dhe praktika me automjete te viteve te fundit, me kambio automatike dhe manuale.

Ne ju ofrojmë orare fleksibël dhe çmime të arsyeshme.

Ju mirëpresim pranë nesh ose na kontaktoni ! Autoshkolle ne Kamez Autoshkolle ne Kamez

Autoshkolla “Skerdi” ofron kurs për shofer, praktikë dhe teorie.

Jeni duke menduar të merrni lejen e drejtimit, por jeni të pavendosur se ku do të ndiqni kursin e përgatitjes teorike dhe praktike?!

Autoshkolla “Skerdi” ju mundëson pervetësimin e patentave të klasit “A”, “B” , “C”, “CE”, “D” dhe “DE” sipas Programit të Miratuar nga Ministria e Transporteve dhe me instruktor me eksperience mbi 10 vjecare.

Teoria zhvillohet ne ambiente bashkohore dhe praktika me automjete te viteve te fundit, me kambio automatike dhe manuale.

Ne ju ofrojmë orare fleksibël dhe çmime të arsyeshme.

Ju mirëpresim!

Kontaktoni:

Telefon: 067 464 7681

Email: autoshkollaskerdi@gmail.com

Autoshkolla Skerdi – Autoshkolle Kamez  ofron kurs për shofer, praktikë dhe teorie.

Jeni duke menduar të merrni lejen e drejtimit, por jeni të pavendosur se ku do të ndiqni kursin e përgatitjes teorike dhe praktike?!

Autoshkolla “Skerdi” ju mundëson pervetësimin e patentave të klasit A, B dhe C sipas Programit të Miratuar nga Ministria e Transporteve dhe me instruktor me eksperience mbi 10 vjecare.

Teoria zhvillohet ne ambiente bashkohore dhe praktika me automjete te viteve te fundit, me kambio automatike dhe manuale.

Ne ju ofrojmë orare fleksibël dhe çmime të arsyeshme.

Ju mirëpresim pranë nesh ose na kontaktoni ! Autoshkolle ne Kamez

Autoshkolla Skerdi – Autoshkolle Kamez  ofron kurs për shofer, praktikë dhe teorie.

Jeni duke menduar të merrni lejen e drejtimit, por jeni të pavendosur se ku do të ndiqni kursin e përgatitjes teorike dhe praktike?!

Autoshkolla “Skerdi” ju mundëson pervetësimin e patentave të klasit A, B dhe C sipas Programit të Miratuar nga Ministria e Transporteve dhe me instruktor me eksperience mbi 10 vjecare.

Teoria zhvillohet ne ambiente bashkohore dhe praktika me automjete te viteve te fundit, me kambio automatike dhe manuale.

Ne ju ofrojmë orare fleksibël dhe çmime të arsyeshme.

Ju mirëpresim pranë nesh ose na kontaktoni ! Autoshkolle ne Kamez

Per te Reklamuar Biznesin kontakto AlbaniaGate.Com
Reviews
There are no reviews yet, why not be the first?
Leave a Review
You must be to post a review.
Related Listings