Beba Cosmetic Rruga Pjetër Bogdani, Durrës, Albania
Posted on June 20, 2017 / 908 Listing verified by admin as genuine
Kategoria : Dyqane Kozmetike
Qyteti : Durres
Opening Hours
  • Monday :08:00-16:00
  • Tuesday :08:00-16:00
  • Wednesday :08:00-16:00
  • Thursday :08:00-16:00
  • Friday :08:00-16:00
  • Saturday :08:00-13:00
  • Sunday :Closed

Beba Cosmetic është një ndërrmarrje e prodhimeve të produkteve higjeno kozmetike. Ndërmarrja është krijua në Prill 1993 në frymën dhe shpirtin e një sipërmarrje familiare dhe si e tillë zhvillohet dhe sot.

Sot prodhon 56 artikuj të ndryshëm bazuar në ekstrakte natyrore të bimëve mjekësore. Produktet Beba Cosmetic janë të mirënjohura për cilësinë dhe konkurrueshmërinë e tyre në tregun shqiptar dhe në rajon.

Beba Cosmetic është certifikuar me certifikata të cilësie:

  • NR 953 UNI-EN-ISO-9001: 2000
  • NR 1260/10 UNI-EN-ISO-9001: 2008

 

Adresa

RRUGA PJETER BOGDANI, nr 31, LGJ. 15,
NE KRYQEZIM ME RRUGEN ALEKSANDER GOGA
2001, Durres, AL

Kontakte

Phone : +355 692057205/7

Fax : & Tel:+355 522 27 928

Email : info@bebacosmetic.com

Per te Reklamuar Biznesin kontakto AlbaniaGate.Com
Reviews
There are no reviews yet, why not be the first?
Leave a Review
You must be to post a review.
Related Listings