Biss Club Rruga Andon Zako Çajupi, Tirana, Albania
Posted on March 3, 2017 / 448
Kategoria : Bar & Night Clubs
Qyteti : Tirane
Opening Hours
  • Monday :00:00-23:00
  • Tuesday :00:00-23:00
  • Wednesday :00:00-23:00
  • Thursday :00:00-23:00
  • Friday :00:00-23:00
  • Saturday :00:00-23:00
  • Sunday :00:00-23:00

Aty ku kënaqësia bëhet realitet! Një ambient “Hi-Class”, I rehatshëm dhe me një akustikë profesionale. Një pafundësi pijesh freskuese, të ngrohta, alokolike e jo alkolike me çmime të arsyeshme.

Telefon 1 : +355 6925 09229
Per te Reklamuar Biznesin kontakto AlbaniaGate.Com
Reviews
There are no reviews yet, why not be the first?
Leave a Review
You must be to post a review.
Related Listings