City Taxi City Taxi, Rruga Tish Dahia, Tirana, Albania
Posted on November 28, 2017 / 524
Kategoria : Taxi
Qyteti : Tirane
Opening Hours
  • Monday :00:01-23:59
  • Tuesday :00:01-23:59
  • Wednesday :00:01-23:59
  • Thursday :00:01-23:59
  • Friday :00:01-23:59
  • Saturday :00:01-23:59
  • Sunday :00:01-23:59

Ne krijuam taxi tonë për të ndihmuar ju të gjeni shërbimet më të besueshëm dhe të taksive cilësi më të lartë, në çdo kohë dhe kudo pa ndonjë problem.

Web: citytaxi.al

 Mob: 069 99 99 111

Tel:  042 444 888

Tel2: 0800 0000

Email: citytaxialbania@gmail.com

Per te Reklamuar Biznesin kontakto AlbaniaGate.Com
Reviews
There are no reviews yet, why not be the first?
Leave a Review
You must be to post a review.
Related Listings