Freelancer Rruga Prokop Mima, Tirana, Albania
Posted on November 27, 2017 / 163
Kategoria : Kerkesa Pune
Qyteti : Tirane
Lloji i punës : Freelance

Pershendetje,Jemi nje grup profesionistesh qe bejme pune te ndryshme si grafik design si psh. faqe gazete,libra te ndryshem,fletepalosje etj.Gjithashtu, bejme webe me programet wordpress, joomla, csc etj.Keto webe sapo i kemi krijuar ne,www.supershendeti.com dhe www.infotirana.al.Cel. : 0674383908

Reviews
There are no reviews yet, why not be the first?
Leave a Review
You must be to post a review.
Related Listings