GoTaxi GOTaxi Petro Nini Station, Rruga Sami Frashëri, Tirana, Albania
Posted on November 28, 2017 / 518
Kategoria : Taxi
Qyteti : Tirane
Opening Hours
  • Monday :00:01-23:59
  • Tuesday :00:01-23:59
  • Wednesday :00:01-23:59
  • Thursday :00:01-23:59
  • Friday :00:01-23:59
  • Saturday :00:01-23:59
  • Sunday :00:01-23:59

GoTaxi

GO Taxi Albania eshte shoqeria me e re e taksive ne Shqiperi dhe operon ne te gjitha trojet Shqipetare ku qendra ndodhet ne Tirane. Profesionalizmi dhe eksperienca e shofereve tane ofron sherbim te menjehershem, eficent dhe te sigurte per udhetaret.

Web: gotaxi.al

Tel: 0800 0100

Email: sales@gotaxi.al

Per te Reklamuar Biznesin kontakto AlbaniaGate.Com
Reviews
There are no reviews yet, why not be the first?
Leave a Review
You must be to post a review.
Related Listings