Kurse Profesionale dhe trajnime Vlorë, Albania
Posted on March 22, 2017 / 898
Qyteti : Vlore

Instituti Profesional “Adhami” ofron kurse profesionale me trajniere profesioniste ne

Kamarier, Recepsionist, Menaxher mikprites, Hotelier, Roje plazhi;

Sekretari dhe Menaxhim Zyre; Asistent Ligjor; Dedektiv privat; Dekorues Ambiente te Brendshme;

Teknik Ndertimi; Murator, Hidtraulik; Pllakashtrues; Punime gipsi;

Kujdestar femijesh; Kujdestar te moshurish;

Gjuhe e huaj: Gjermanisht, Kineze, Frengjisht, Anglisht;

Mimoza Adhami
Reviews
There are no reviews yet, why not be the first?
Leave a Review
You must be to post a review.