Merr Taxi Merr TAXI, Tirana, Tirana County, Albania
Posted on November 28, 2017 / 433
Kategoria : Taxi
Qyteti : Tirane
Opening Hours
  • Monday :00:01-23:59
  • Tuesday :00:01-23:59
  • Wednesday :00:01-23:59
  • Thursday :00:01-23:59
  • Friday :00:01-23:59
  • Saturday :00:01-23:59
  • Sunday :00:01-23:59

 “Menyra si udheton eshte po aq e rendesishme sa destinacioni” eshte moto e Merr Taxi si nje kompani shume funksionale e transportit rrugor. Banoret dhe vizitoret e Tiranes mbeshteten tek ne per sherbimin cilesor dhe paraqitjen ne kohe te taksise se tyre. Tarifat e ulta te Bashkise Tirane na ndihmojne te standartizojme ne menyre profesionale cilesine e sherbimit taksi.

Web: merrtaxi.com

Tel: 0800 5555

Email: info@merrtaxi.com

Per te Reklamuar Biznesin kontakto AlbaniaGate.Com
Reviews
There are no reviews yet, why not be the first?
Leave a Review
You must be to post a review.
Related Listings