Nano Resort Mullet, Albania
Posted on March 3, 2017 / 651
Kategoria : Resorte
Qyteti : Tirane
Opening Hours
  • Monday :08:00-22:00
  • Tuesday :08:00-22:00
  • Wednesday :08:00-22:00
  • Thursday :08:00-22:00
  • Friday :08:00-22:00
  • Saturday :08:00-22:00
  • Sunday :08:00-22:00

Nano Resort ndodhet larg zhurmes dhe ndotjes urbane. Ne Daias Petrele, aty ku qetesia dhe prouktet bio “mbizoterojne”. Ne resort do te gjeni sherbimin qe meritoni. Ne prodhojme dhe servirim cdo gje bio, ku disponojme nje rrjet te gjere te prodhimeve bio.

Tel: +355672030193

Email: info@nanoresort.al

Per te Reklamuar Biznesin kontakto AlbaniaGate.Com
Reviews
There are no reviews yet, why not be the first?
Leave a Review
You must be to post a review.
Related Listings