oferta pune hoteliere Tirana, Albania
Posted on September 3, 2019 / 93
Kategoria : Oferta Pune
Lloji i punës : Full Time

Manuali i SKYSPRING HOTEL dhe RESORT dëshiron të reklamojë përmes këtij Mediumi që ne po kërkojmë që stafi i ri të plotësojë disa nga pozicionet e tij të lira.

Ne jemi duke punësuar urgjentisht punëtorë të rinj që do të funksionojnë në degën tonë të re

këtu në New York, ndërmarrja ka nevojë për punonjës meshkuj dhe femra për të mbushur kategori të ndryshme të hapjes së vendeve të punës

Skyspring Hotel ka nevojë për rreth 167 punëtorë për të përmbledhur atë që është regjistruar tashmë sepse shumë punëtorë do të largohen nga kompania në fund të këtij muaji për shkak të skadimit të kontratës së tyre me kompaninë.

 

Lista e vendeve të lira të punës për punësim:

 

1) Menaxher biznesi

2) menaxher i afarizuar i afarizmit

3) Menaxher i marketingut

4) Inxhinier civil

5) menaxher i asociuar i marketingut

6) Chef De Partie

7) Elektronikë dhe Inxhinier teknik

8) Inxhinier i Elektronikës dhe Rrjetit

9) Mbajtësit e dyqaneve

10) Mësuesit / tutorët

11) Inxhinier Telekomunikacioni

12) Zyrtar i llogarisë së asociuar

13) Mbikëqyrës i tavolinave të përparme

14) Menaxheri i Ushqimit dhe Pijeve

15) Zyrtar për Marrëdhënie me Klientin

16) Ekzekutiv / Ndihmës i Shtëpisë

17) Front Office / Marrëdhëniet me Vizitorët

18) Ekzekutiv / Menaxher

19) Menaxher i Tavolinës së Udhëtimit

20) Asst Manager / F&B

21) Zyrtar i llogarisë

22) Asistent zyre

23) Zyrtar i Llogarisë së Asociuar

24) Infermiere e stafit

25) Asistent zyre

26) Hidraulik

27) Koordinator i projektit

28) Vëzhguesi i sasisë

29) Menaxher i Marrëdhënieve Junior

30) Inxhinierë elektrikë / elektronikë

31) Menaxher i Administrimit të Asociuar

32) Menaxher i Ngjarjeve

33) Menaxher / Ndihmës i Shitjeve dhe Tregut

34) Ndihmës Menaxher i Restorantit

35) Menaxher i Financave

36) Sekretari

37) Menaxher i Financave i Asociuar

38) Menaxher i Lidhjes së Lartë

39) Kuzhinier Ekzekutiv / Master

40) Mirëmbajtës dhe Inxhinier teknik

41) Mirëmbajtja dhe Inxhinieri Teknik (Opsioni Mekanik)

42) Mirëmbajtja dhe Inxhinieri Teknik (Opsioni elektrik)

43) Pjesëtar i dhomës

44) Inxhinier mekanik

45) Menaxher lavanderie

46) Asistent mjekësor

47) Zyrtar i Sigurisë

48) Zyrtari Kryesor i Sigurisë

49) Menaxher / roje dyqani

50) Kamarier / kameriere

51) Pjesëmarrësit e barit

52) Mbikëqyrësit e depove

53) Mësues dhe trainer i palestrës

54) Instruktorë noti

55) Përkthyesi

56) pastrues,

57) Drejtuesi i ekipit

58) analiza e biznesit

59) Zyrtar për marrëdhënie me publikun

60) Pritëse

61) Kontabilist

62) Shoferë

63) Shofer kamioni depo

64) Operatorët e kompjuterave

65) Inxhinier i kompjuterave

66) Stafi i IT

67) Zhvilluesi i Uebit

68) Përfaqësuesi i hotelit

69) masazh.

 

Shënim: Aplikantët e pranueshëm duhet të kenë pasaportën e vlefshme, minimumi

e mbajtësit të certifikatës së shkollës së mesme, kufiri i moshës 20 vjet e më shumë. me mirësi

dërgoni letrën tuaj CV / Resume / Resume dhe aplikimin në formatin Micro Soft

duke deklaruar pozicionin e veçantë ku do të dëshironi të merrni në Hotel Skyspring

 

Email: contact@skyspringhotel.com

Adresa e internetit: skyspringhotel.com/

Skyspring hotel
Reviews
There are no reviews yet, why not be the first?
Leave a Review
You must be to post a review.
Related Listings