Perkthyes Autostrda Tirane-Durres km 1 pajtoni center kati 4
Posted on February 17, 2020 / 32
Pagesa : €0 /muaj
Kategoria : Oferta Pune
Qyteti : Tirane
Lloji i punës : Full Time
Kohëzgjatja : 1

 

ALS  Albanian Language Service shoqeri e specializuar ne sherbime perkthimi  kerkon perkthyes ne gjuhet:

 

1-Anglisht-Bullgarisht

2-Anglisht-Boshnjake

3-Anglisht-Rumanisht

4-Anglisht-Kinezce

5-Anglisht-Spanjisht

6-Anglisht-Frengjisht

7-Anglisht-Arabisht

8-Anglisht-Rusisht

Ajo qe ne po ju ofrojme:

1.    Punesim te perhershem

2.    Paga konkurruese

3.    Ambient pune motivues

4.    Trajnime te paguara ne teori dhe praktike

5.    Ceritfikate si Interpreter te njohur nderkombetarisht

6.    Orar fleksibel

7.    Kontrate te rregullt ne baze te kodit te punes

 

8.    Mundesi trajnimi ne USA

 

Aplikoni, ne po kerkojme njerez si ju!

Adresa: Rruga Dytesore Autostrada Tirane-Durres,Pajtoni Center,kati 4.

Kontakt      Cel:0697030999  Email:alslanguageservice@gmail.com

 

Saimir Hoxha
Reviews
There are no reviews yet, why not be the first?
Leave a Review
You must be to post a review.
Related Listings