Shega Trans Autostrada Tirane – Durres
Posted on May 25, 2017 / 448
Qyteti : Tirane
Opening Hours
  • Monday :08:00-18:00
  • Tuesday :08:00-18:00
  • Wednesday :08:00-18:00
  • Thursday :08:00-18:00
  • Friday :08:00-18:00
  • Saturday :08:00-15:00
  • Sunday :Closed

Transport Mallrash

Transport mallrash në rrugë tokësore në cdo destinacion brënda vëndit, Rajonit dhe Europës.

Transporte të Vecanta

Transport për mallra me përmasa të vecanta dhe peshë deri në 200 ton në Rajon dhe Europë.

Asistence doganore

Ne ofrojme asistence doganore ne cdo port te Italise si dhe ne cdo pike doganore te Turqise dhe Evropes.

 Kontakte:
+355 42 408 418 / 9 
info@shega-trans.com
http://www.shega-trans.com/
Per te Reklamuar Biznesin kontakto AlbaniaGate.Com
Reviews
There are no reviews yet, why not be the first?
Leave a Review
You must be to post a review.
Related Listings