Shes kanale televizive – IPTV 21 Dhjetori, Tirana, Tirana County, Albania
Posted on January 16, 2017 / 657
Çmimi (Shitje) : € 70
Kategoria : Elektroshtepiake
Qyteti : Tirane
Opening Hours
  • Monday :Closed
  • Tuesday :Closed
  • Wednesday :Closed
  • Thursday :Closed
  • Friday :Closed
  • Saturday :Closed
  • Sunday :Closed

Shes kanale televizive (IPTV), kanalet IPTV funksionojn ne televizion smart dhe nuk ka nevoj per paisje shtes apo dekorder.
IPTV-ja permban rreth 1000 kanale si filma,muzik dhe te gjitha sportet etj..
IPTV-ja kushton 70 euro ne vite, dhe me mundesi testimi para blerjes

Kontakto ne Facebook Festim Timi

TAGS
Per te Reklamuar Biznesin kontakto AlbaniaGate.Com
Reviews
There are no reviews yet, why not be the first?
Leave a Review
You must be to post a review.
Related Listings