Speed Taxi Speed Taxi, Rruga Ibrahim Rugova, Tirana, Tirana County, Albania
Posted on November 28, 2017 / 416
Kategoria : Taxi
Qyteti : Tirane
Opening Hours
  • Monday :00:01-23:59
  • Tuesday :00:01-23:59
  • Wednesday :00:01-23:59
  • Thursday :00:01-23:59
  • Friday :00:01-23:59
  • Saturday :00:01-23:59
  • Sunday :00:01-23:59

 “Gjej mundësinë t’jua konfirmoj se bashkëpunimi deri tani me SPEED TAXI ka qenë kënaqësi”. Arben Subashi “Ju përzgjedhim sepse ofroni shërbim shumë korrekt dhe të kulturuar. Klientët marrin shërbimim cilësor dhe ndjehen të sigurtë me kompaninë tuaj”.

Web: speedtaxi.al

Tel: 355 42 222 555

Mob: 355 69 64 22 211

Per te Reklamuar Biznesin kontakto AlbaniaGate.Com
Reviews
There are no reviews yet, why not be the first?
Leave a Review
You must be to post a review.
Related Listings