Zyre Kontabiliteti Tirane Rruga Shyqyri Brari, Tiranë, Albania
Posted on July 11, 2017 / 2869
Qyteti : Tirane
Opening Hours
 • Monday :08:00-16:00
 • Tuesday :08:00-16:00
 • Wednesday :08:00-16:00
 • Thursday :08:00-16:00
 • Friday :08:00-16:00
 • Saturday :08:00-13:00
 • Sunday :Closed

Zyre Kontabiliteti Tirane  Ekonomiste Elona Dobra

 • Sherbime Financiare

 • Rregjistrim Biznesi

 • Deklarim Sigurimesh Shoqerore

 • Deklarim Libra Blerje Shitje 

 • Deklarim TVSH

 • Deklarim Tatim Fitimi

 • Hartim Bilanci

 • Deklarate e te ardhuarave per individ

 • Konsulenc Tatimore dhe Doganore

 • Trajnime Financa 5

Cel: +355 69 386 2227

Email: elona_dobra@yahoo.com

 

Per te Reklamuar Biznesin kontakto AlbaniaGate.Com
Reviews
There are no reviews yet, why not be the first?
Leave a Review
You must be to post a review.
Related Listings