Reklamo Biznesin

Reklamo Biznesin ne portalin Albania Gate dhe renditu i pari ne Google. Publiko: Sherbime, Biznese, Hotele, Restorante, Prona ne shitje, Oferta turistike. posto njoftime, marketing online

Reklamo Biznesin tend online.

 

AlbaniaGate.Com ju jep mundesine e promovimit te biznesit tuaj online me ane te nje profili te personalizuar ne portal.
Ju mund te publikoni:
  • Pershkrimin e aktivitetit tuaj, sherbime ose produkte
  • Kontakte, Adresa ne Google Maps + Street View
  • Oraret e sherbimit
  • Njoftime pune, Shitje-Blerje
  • Oferta
Ne do te bejm te mundur qe publikimi juaj te shfaqet ne rezultatet e para te Google, kur persona te interesuar kerkojne per sherbimet apo produktet tuaja me fjale kyce.
Krahas optimizimit ne motoret e kerkimit do te keni dhe publikimin here pas here ne rrjetet sociale.

Ofrojme 3 paketa per reklamimin e bizneseve.

CHOOSE

Your Plan

Price

Disk Space

Disk Space

Disk Space

Disk Space

Databases

Domains

Users

Email Accounts

Bandwidth

Support

Support


Albania Gate


Profil Biznesi / Sherbimi

Te dhena 
( Pershkrim, Adresa Map, Orarte e hapjes, Kontakte) 

Galeri Foto / Video

Postime ne rrjete sociale 

Email Account

Email Marketing

Reklame ne Home

Regjistrim ne Google Business

Renditje Google SEO

Krijim Facebook / Instagram

Suport 24 / 7 


BASIC

30€ / Vit

4 here / muaj

STARTER

50€ / Vit


7 here / muaj

1 Email

500 email / muaj

1 Muaj Baner 

3 Key Word

Oferte

PREMIUM

99€ / Vit


15 here / muaj

1 Email

1500 email / muaj

3 Muaj Baner

Full Key Word

Reklamo Biznesin ne portalin Albania Gate dhe renditu i pari ne Google. Publiko: Sherbime, Biznese, Hotele, Restorante, Prona ne shitje, Oferta turistike. posto njoftime, marketing online

Reklamo Biznesin ne portalin Albania Gate dhe renditu i pari ne Google. Publiko: Sherbime, Biznese, Hotele, Restorante, Prona ne shitje, Oferta turistike. posto njoftime, marketing online

Reklamo Biznesin ne portalin Albania Gate dhe renditu i pari ne Google. Publiko: Sherbime, Biznese, Hotele, Restorante, Prona ne shitje, Oferta turistike. posto njoftime, marketing online

Reklamo Biznesin ne portalin Albania Gate dhe renditu i pari ne Google. Publiko: Sherbime, Biznese, Hotele, Restorante, Prona ne shitje, Oferta turistike. posto njoftime, marketing online