Termat dhe Kushtet per te gjithe personat dhe bizneset e rregjistruara tek AlbaniaGate.com.
Ju lutemi ti lexoni me vemendje.

  •  AlbaniaGate.com NUK MBAN pergjegjesi per pakenaqesite tuaja qe mund te dalin nga blerje te pakujdesshme. Kontrolloni cilesine e produkteve para se t’i blini dhe sigurohuni qe jeni marre vesh mire ne lidhje me cmimin.
  •  Vendosni cmimin ( reja/ vjetra) ne menyre qe te kete paanesi per te gjithe.Negociatat dhe ankesat bejini ne menyre private…
  •  Fshini postimet per artikujt e shitur,
  •  Reklamimi tek AlbaniaGate.com eshte falas.
  •  AlbaniaGate.com , pa asnje paralajmerim , bllokon cdo person qe publikon dhe komentojn me nenkuptime seksuale.
  • Cdo biznes i rregjistuar eshte i lutur te kontaktoj AlbaniaGate.com per cdo pakenaqesi qe mund te kete ne lidhje me te dhenat e publikuara.

Faleminderit per mirekuptimin !